Afscheid van Marjoleine Veldkamp

Afscheid van Marjoleine Veldkamp

Beste, lieve diereigenaars, Na 13 jaar in Emmen gewerkt te hebben, stop ik er in september mee.Hoewel ik het hier in de praktijk naar de zin heb, bleef de Utrechtse Heuvelrug (waar ik vandaan kom) trekken. Vorig jaar ben ik dan ook verhuisd naar Soesterberg, en vanwege de afstand stop ik hier en ga in het midden van het land verder met werken als dierenarts. In mijn ogen nog steeds het mooiste beroep dat er is!

In al die jaren heb ik enorm ge

noten van het contact met uw dieren en met u; veel geknuffeld, gerustgesteld, gelachen, ook natuurlijk leed gedeeld en wat heb ik een hoop mooie, ontroerende, leuke en interessante verhalen van u mogen horen!Al deze jaren willen we niet zomaar voorbij laten gaan en vrijdag 9 september tussen 16 en 19 uur is er dan ook de mogelijkheid om op de praktijk afscheid van elkaar te nemen. Mocht u wat willen meenemen, dan stel ik een gift voor “Samen krijgen we kanker klein”  op prijs. Ik wens u en uw dieren een hele fijne, liefdevolle en gezonde toekomst samen toe!Marjoleine Veldkamp

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen