Chirurgie

Chirurgie

Chirurgie kunnen we verdelen in de chirurgie van weke delen en orthopedische chirurgie. Bij orthopedische chirurgie wordt er geopereerd aan het bewegingsapparaat; de botten en/of gewrichten. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje orthopedie.

Bij weke delen chirurgie moet u denken aan operaties aan de huid of spieren en de inwendige organen. Ook sterilisatie en castratie vallen hieronder. In onze praktijk kunt u terecht voor bijna alle operaties aan de weke delen. We hebben uitgebreide ervaring op het gebied van tumorchirurgie, maar ook voor blaasoperaties en maagdarmoperaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde operatie is natuurlijk de narcose. Wij werken met de nieuwste narcosemiddelen en beschikken over moderne bewakingsmonitoren om de operatie zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Bij het ophalen van uw dier na een operatieve ingreep wordt u geïnformeerd over de verzorging na de operatie en de evt. nabehandeling. Mocht u desondanks toch problemen ondervinden, dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor meer informatie, instructie en advies.

Spoedgeval?

Heeft u een spoedgeval, bel ons. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Sterkliniek Emmen

Brandgans 1
7827SG Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heb je vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 dagen een reactie van ons terug.

Mailen