Chirurgie

Chirurgie

Chirurgie kunnen we verdelen in de chirurgie van weke delen en orthopedische chirurgie. Bij orthopedische chirurgie wordt er geopereerd aan het bewegingsapparaat; de botten en/of gewrichten. Meer informatie hierover vindt u onder het hoofdstuk orthopedie.

Bij weke delen chirurgie moet u denken aan operaties aan de huid, spieren en de inwendige organen. Ook sterilisatie en castratie vallen hieronder. In onze praktijk kunt u terecht voor bijna alle operaties aan de weke delen. We hebben uitgebreide ervaring op het gebied van tumorchirurgie, maar ook voor blaasoperaties en maag-darmoperaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Een belangrijke voorwaarde voor een geslaagde operatie is natuurlijk de narcose. Wij werken met de nieuwste narcosemiddelen en beschikken over moderne bewakingsmonitoren om de operatie zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Bij het ophalen van uw huisdier na een operatieve ingreep wordt u geïnformeerd over hoe de operatie is verlopen,de verzorging na de operatie, de evt. nabehandeling en eventuele andere bijzonderheden. Mocht u desondanks toch problemen ondervinden, dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor meer informatie, instructie en advies.

Spoedgeval?

Heeft u een spoedgeval, bel ons. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen