Algemene informatie

Algemene informatie

Behandeling op afspraak

Behandeling uitsluitend op afspraak is prettiger voor u, uw huisdier en voor ons. Er wordt voldoende tijd ingeruimd en het wachten wordt tot een minimum beperkt. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken. Indien gewenst kunt u hierbij een voorkeur voor een dierenarts en locatie opgeven. Afspraken die minder dan 24 uur, voorafgaand aan de afspraak worden afgezegd, kunnen (gedeeltelijk) in rekening worden gebracht.

Inloopspreekuur

Wij hebben geen inloopspreekuur.

Huisvisite

Natuurlijk is het ook mogelijk om een thuisvisite af te spreken. Dit kan voor zowel u als voor uw dier een fijne uitkomst zijn.

Tijdens de Corona, doen wij niet altijd thuisvisites. De visites die wij doen moeten buiten plaats kunnen vinden.

Spoed?

Sterkliniek Dierenartsen Emmen is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Tijdens openingstijden belt u 0591-686666 en kiest u 1 in het keuze menu voor spoed. Buiten openingstijden wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts.

Afhalen van medicijnen en/of (dieet)voeding

Binnen onze openingstijden kunt u aan de balie medicijnen en/of (dieet)voeding afhalen. Om u nog sneller en beter te kunnen helpen is het fijn als u van te voren telefonisch de bestelling doorgeeft. Uw bestelling staat dan bij onze balie voor u klaar. Vergeet ook niet door te geven of u het aan de Vreding of in de Rietlanden wilt afhalen.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden. Op spoedbehandeling of behandeling buiten openingstijden is een toeslag van toepassing.
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Parkeren

Emmen

U kunt bij onze praktijk gratis parkeren, op de parkeerplaats van de praktijk. Is deze parkeerplaats vol, dan kunt u gebruik maken van de parkeerplaats aan de overkant van de praktijk. Deze is helaas niet gratis.

Rietlanden

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats, aangelegen de praktijk.

Spoedgeval?

Heeft u een spoedgeval, bel ons. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Sterkliniek Emmen

Momenteel gesloten
Brandgans 1
7827SG Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heb je vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 dagen een reactie van ons terug.

Mailen