Drukte in de praktijk

Drukte in de praktijk

Hier een bericht vanuit ons hele team,

Door enorme toename van het aantal huisdieren, en tevens een landelijk tekort aan dierenartsen, wordt de druk in de dierenartspraktijk steeds hoger. Een jaar geleden kon u dezelfde dag/week nog terecht met uw huisdier met een probleem of vaccinatie.

Op dit moment kunnen de dierenartsen en paraveterinairen het niet meer bijbenen! De werkdruk wordt op alle fronten steeds groter.

Wij (als team) hebben het hier erg moeilijk mee omdat wij graag de beste zorg aan uw huisdier willen geven.

De laatste maanden is de druk nogmaals extra toegenomen. Helaas ervaren wij van verschillende kanten steeds meer onbegrip. Het onbegrip gaat over langere wachttijden aan de telefoon, langere wachttijden voor vaccinaties, consulten, operaties, en soms de prijzen. Helaas komt het regelmatig voor dat er spoedgevallen tussendoor behandeld moeten worden. Het kan gebeuren dat u wat langer in de wachtkamer moet wachten tot u geholpen wordt. Wij proberen u hier zo goed mogelijk van op de hoogte te stellen.

Wij hebben wel een verzoek,

Wees een beetje lief voor elkaar en voor ons. Zodat wij, maar ook u, aan het einde van een drukke dag met een glimlach naar huis kunt gaan. Het gaat er tenslotte om dat onze huisdieren geholpen worden.

Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten om een tijdelijke patiëntenstop in te voeren.

Wij hebben allemaal een hart voor dieren, daarom doen wij dit werk. Wij balen ook enorm van deze verandering! Onze dierenartsen en paraveterinairen doen hun uiterste best om alle huisdieren met dezelfde kwaliteit en aandacht te behandelen. Ondanks de drukte!

Met veel liefs

Gehele team Dierenartsen Emmen

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen