Fransje Alen- Davids

Fransje Alen- Davids

Ik ben Fransje Alen-Davids, geboren en getogen in Zeist.  De interesse in de natuur en de dieren heb ik al van jongs af aan meegekregen. Thuis mocht ik altijd dieren houden, zolang ik er maar goed voor zorgde. Het was al heel snel duidelijk dat ik dierenarts wilde worden.

Na een geweldige tijd op het atheneum volgde een nog mooiere tijd bij de universiteit diergeneeskunde in Utrecht. In 2000 ben ik afgestudeerd en direct begonnen bij ’t Hooy Velt (nu Sterkliniek Emmen), eerst in loondienst en een jaar later als eigenaar, samen met Ello, ondertussen mijn beste maat(je). Het mooie aan het vak dierenarts zijn is de afwisseling, elke dag is een uitdaging. Mijn interesses liggen bij de tandheelkunde, chirurgie, knaagdieren en echo. Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken. De praktijk is mijn grote trots en het is er nog gezellig ook!

Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we 2 geweldige kinderen. Veel tijd spendeer ik met mijn gezin, maar als het even kan werk ik in de tuin en sport ik graag. Ook nu hebben we veel huisdieren om ons heen waar we met z’n allen veel plezier aan beleven.

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen