Anje Groeneveld

Anje Groeneveld

Mijn naam is Anje Groeneveld, ik werk sinds 1999 als paraveterinair bij Sterkliniek Emmen, voorheen ’T Hooyvelt.

Ik woon met mijn man, dochter, 2 katten en 2 konijnen in een gezellig klein dorpje. Mijn hobby is naast de dieren, het verzamelen van vinyl singles voor onze jukebox.

Ik wilde altijd al met dieren werken en heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken!

Tijdens mijn opleiding kwam ik bij ’T Hooy Velt terecht voor mijn stage. Het jaar daarop kon ik hier aan het werk in dit leuke, gezellige team en ben nooit meer weggegaan.

De afwisseling in het werk vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. De omgang met dieren en hun baasjes vind ik erg leuk en u kunt mij dan ook achter de balie of aan de telefoon vinden.

Verder ontwikkel ik mij graag in mijn werk. Zo heb ik met nascholing en jarenlange werkervaring expertise opgebouwd op het gebied van apotheekbeheer, katten- en konijnengedrag.

Ik richt mij graag op het gedrag van het dier. Het is ontzettend mooi om een bang/boos dier, mede door rust en energie op een goede manier te kunnen behandelen!

Wanneer u met uw huisdier bij ons in de praktijk komt, sta ik graag voor jullie klaar.

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen