Bianca Kamperman

Bianca Kamperman

ijn naam is Bianca Kamperman en ik ben in 2014 begonnen als dierenartsassistente bij de Grint in Emmen, in juni 2018 zijn wij gefusseerd met Sterkliniek Dierenartsen Emmen. Sindsdien mag ik dit leuke en gezellige team versterken.

Wat het werk zo leuk maakt is dat het heel erg afwisselend is, je weet nooit wat de dag gaat brengen. Het werken met dieren heb ik altijd al willen doen, van kleins af aan ben ik al met dieren bezig. Vooral honden, vogels en reptielen vind ik heel erg leuk. Ik mag dus graag de vogel en reptielen dierenartsen helpen bij hun consulten.

Zelf heb ik twee enthousiaste en lieve Australian Shepherds en nog twee Ragdoll katten. Met één van mijn honden en de Border Collie van mijn ouders ben ik actief in de hondensport Agility, hier loop ik ook wedstrijden in. Dit is echt mijn grote hobby. Mijn andere Aussie is minder sportief en met hem doe ik de hondensport Hoopers.

Naast de hondensport ben ik veel te vinden in het bos, ik mag graag lange wandelingen maken met de honden, lekker struinen, elk paadje verkennen tot ik het bos als mijn broekzak ken.

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen