Ello Steerenberg

Ello Steerenberg

Mijn naam is Ello Steerenberg, ik ben een Fries, geboren en getogen in Ljouwert, maar woon en werk met veel plezier hier in Drenthe. Na het Gymnasium ben ik in één keer ingeloot voor de studie Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik flink genoten van het studentenleven. In het eerste jaar heb ik daar ook mijn vrouw ontmoet en sindsdien zijn we samen.

We hebben 3 dochters maar wonen nu weer alleen met onze 2 katten (Kees en Koos) en hond (Sjakie) in een prachtige monumentale boerderij in het mooie dorpje Gees.

Dieren beter maken is mijn passie en ik probeer daarbij altijd het beste in mezelf naar boven te halen. Dieren zijn zo bijzonder mooi en ieder dier verdient naast aandacht ook de allerbeste behandeling en daarom probeer ik mijn kennis en vaardigheden steeds verbeteren. Mijn speciale vaardigheden zijn orthopedie en chirurgie.

Sinds 1994 ben ik werkzaam bij Sterkliniek Emmen (vroeger Dierenkliniek ’t Hooy Velt) en in 1996 ben ik mede-eigenaar geworden. Vanaf 2001 is Fransje mijn maat en maatje!

Ik geniet van mijn geweldige team dat dag en nacht met dezelfde passie klaar staat voor alle mensen en dieren bij ons in de praktijk. Daarnaast geniet ik van muziek maken, een biertje of whisky met vrienden op zijn tijd en van het leven.

Mijn favoriete eiland is Ameland waar ik vaak ben en wegdroom, al kijkend over de eindeloze zee. Hoe mooi kan het leven zijn!

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen