Martine Wiering

Martine Wiering

Hallo, mijn naam is Martine Wiering. In november 2011 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het AOC Terra college. Sinds November 2012 werkzaam bij Sterkliniek Dierenartsen Emmen, voorheen ’t Hooy Velt.

Het werk vind ik heel leuk omdat het erg afwisselend is, geen dag is hetzelfde (altijd maar afwachten wat de dag brengt). In de praktijk gaat mijn speciale interesse uit naar het begeleiden van patiënten met overgewicht. Ik begeleid dan ook eigenaren met hun dieren in het afvallen door middel van een afvalprogramma (SlimFit).

Ik ben een echt kattenmens. Thuis heb ik drie katten, waarvan twee Maine Coons en één kruising Maine Coon x Ragdoll. Daarnaast heb ik ook konijnen en kippen in de tuin rondlopen. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en wandel ik graag. Daarnaast heb ik een nieuwe passie ontwikkeld (fotografie) en ga ik er graag op uit in het weekend met mijn Canon camera om mooie foto’s te maken (met name dier- en natuurfotografie). Ook ben ik begin 2023 gestart met een kleinschalig kattenpension, wat ik overigens ook erg leuk vind en wat precies in mijn straatje past. Kortom een bezig ‘bijtje’.

Sterkliniek Emmen

Vreding 6
7811 AZ Emmen
info@sterkliniekemmen.nl

0591-686666

Niet-urgente vragen

Heeft u vragen over voeding, ontvlooien, vaccinaties of iets anders? Stuur ons dan een mailtje. Vaak heeft u binnen 2 á 5 dagen een reactie van ons terug.

Mailen

Openingstijden tijdens feestdagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Klik hier voor meer informatie

Aangepaste openingstijsen